Speciality

SPECIÁLNÍ MENU

 

ČERSTVÁ BURRATA S CHŘESTEM, BABY ŽAMPIONY A MEDOVÝM DIPEM

330 ,-

 

BIFTEK S GRILOVANÝM CHŘESTEM OBALENÝM VE PROSCIUTTO A SEZAMEM, OMÁČKA PEPŘOVÁ / DEMI-GLACE
560 ,-

 

FILET Z MOŘSKÉHO ČERVENÉHO OKOUNA PODÁVANÝ SE ŠPENÁTEM A RICOTTOU MALÝ SALÁTEK SE ZELENÝMI OLIVAMI
520 ,-

 

JAHODOVÝ CHEESECAKE S KARAMELEM

140 ,-

 

 

 

SPECIAL MENU

 

FRESH BURRATA WITH ASPARAGUS AND BABY MUSHROOMS, HONEY DIP
330 ,-

 

BEEF STEAK WITH GRILLED ASPARAGUS WRAPPED IN PROSCIUTTO AND SESAME, PEPPER SAUCE / DEMI-GLACE SAUCE
560, –

 

FILLET OF RED SEA BASS SERVED WITH SPINACH AND RICOTTA CHEESE, SMALL SALAD WITH GREEN OLIVES
520 ,-

 

STRAWBERRY CHEESECAKE WITH CARAMEL
140 ,-