Speciality

JAHODOVÉ SPECIALITY

TATARÁK Z ARGENTINSKÝCH KREVET, JAHOD A AVOKÁDA

S RUKOLOU A CITRÓNEM

280,-

MÍCHANÝ LISTOVÝ SALÁT S JAHODAMI, SÝREM PECORINO,

VLAŠSKÝMI OŘECHY A BALZAMIKOVOU REDUKCÍ

190,-

RIB-EYE NA GRILU S JAHODOVOU OMÁČKOU, PEČENÝM BRAMBOREM

A FAZOLOVÝMI LUSKY

460,-

MILLE FEUILLE S KRÉMEM MASCARPONE,

JAHODAMI A MÁTOU

120,-

STRAWBERRY SPECIALS

TARTAR FROM ARGENTINA SHRIMPS, STAWBERRIES

AND AVOCADO WITH ARUGULA AND LEMON

280,-

MIXED LEAVED SALAD WITH STRAWBERRIES,

PECORINO CHEESE, NUTS AND BALZAMIC REDUCITON

190,-

GRILLED RIB-EYE STEAK WITH STRAWBERRIES, ROASTED POTATOES

AND GREAN BEANS

460,-

MILLE FEUILLE WITH MASCARPONE CREAM,

STRAWBERRY AND MINT

120,-